Menu weselne przykład II

WARIANT II

Wariant III posiada pełne menu czyli dania gorące oraz kuchnię na zimno (zakąski, sałatki). Czas trwania uroczystości jest wydłużony.

Dania gorące
Rosół domowy
Kotlet schabowy z aromatycznym sosem pieczarkowym z dodatkiem śmietanki. Danie podawane z ziemniakami i surówką
Boeuf strogonow z dodatkiem świeżej papryki i pieczarek

Zakąski
Mix wędlin pieczonych z dodatkiem wędlin tradycyjnych: szynka, salami, kabanos
Szynka babuni zawijana z serem żółtym, szczypiorkiem i ketchupem
Jajka faszerowane pieczarkami i szynką
Pałki kurczaka w sosie miodowo musztardowym

Sałatki
Grecka
Sałatka szefa kuchni

Dodatkowo w standardzie w menu
Pomidory i ogórki
Półmiski marynat : ogórki konserwowe, patisony, pieczarki
Ciasta - trzy rodzaje ciast
Napoje (coca-cola, fanta, sok jabłkowy, sok pomarańczowy, woda g i ng)
Kawa, herbata – bez ograniczeń
Powyższe menu jest przykładowe i może być modyfikowane dowolnie